Onvoldoendehulp.nl

Leden omgeving

Wil je je cijferlijsten op kunnen slaan en toegang hebben tot extra features? Meld je dan aan.

Inloggen/Aanmelden

Hier rechts kun je je inloggen of aanmelden voor Onvoldoendehulp.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Aanmelden

Onvoldoendehulp.nl!

Wat moet ik halen om weer voldoende te staan?

Privacy en disclaimer.

Hieronder wat belangrijke informatie betreft persoonlijke gegevens:

  • Wachtwoorden: Wachtwoorden die worden ingegeven worden beveiligd opgeslagen. Het is dus niet mogelijk om je wachtwoord op te vragen bij het Onvoldoende Hulp team. Je zult in zo'n geval je wachtwoord moeten herstellen.
  • Foto's: Foto's upgeload naar Onvoldoendehulp worden eigendom van Onvoldoendehulp. Deze zullen verder niet worden doorgespeeld naar derden.
  • Cijferlijsten: Cijferlijsten worden opgeslagen in een database. Hiermee gebeurd verder niks. Deze worden niet doorgegeven aan derden. Ze worden alleen gebruikt door de website en de iOS App. Bij het verwijderen van een cijferlijst gaan alle gegevens verloren. Deze kun je dus niet herstellen. Weg is weg.
  • Prive berichten: Prive berichten worden opgeslagen in een database. Deze kunnen alleen worden gelezen door de ontvanger. De ontvanger alleen kan het bericht verwijderen. Zodra de ontvanger het bericht heeft verwijderd, kan deze niet meer worden herstelt. Weg is weg.
  • Prikbord berichten: Prikbord berichten worden opgeslagen in een database. Deze kunnen door iedereen worden gelezen. Het plaatsen van een bericht op een prikbord kan alleen als de ontvanger een openbaar profiel heeft. Prikbord berichten kunnen worden verwijderd door de verzender en ontvanger. Zodra het bericht is verwijderd, kan deze niet worden herstelt. Weg is weg.

Mochten wij constanteren dat de gebruiker verkeerd gebruik maakt van bovenstaande diensten, kan het account worden verwijderd. De gebruiker kan dan geen gebruik maken van bovenstaande functies.

OnvoldoendeHulp is mede mogelijk gemaakt door iJanDoornbos

Ik ben niet aansprakelijk mocht het gegeven cijfer achteraf niet kloppen. Gebruik van dit programma is dan ook geheel op eigen risico!

Versie 4.1 - Privacy policy en disclaimer